Spelen bij Onze Gezellen?

Onze Gezellen is een gezellige, recreatieve badmintonvereniging, gunstig gevestigd op de grens van Haarlem-NoordSantpoort en Velserbroek. Wij spelen in de sporthal aan de Van der Aartweg 16 in Haarlem, naast het Spaarne Gasthuis.

Badminton is een intensieve sport en zeer goed voor conditie, beweeglijkheid en ontspanning.

In het seizoen 2021-2022 spelen we met ongeveer 45 leden vanaf 10 jaar op vrijdagavond van 20.15 tot 23.15 uur. Van 20.15 tot 21.15 uur is ook er training, verzorgd door twee trainers. Onze Gezellen is één van de enkele badmintonverenigingen in de regio met een jeugdafdeling en de mogelijkheid training te volgen.

Het seizoen begint op de eerste vrijdag van september en eindigt op de laatste vrijdag van april. In vakanties wordt niet gespeeld. In totaal zijn er 30 speelweken.

Uitproberen Om na te gaan of je badminton leuk vindt en bij OG wilt spelen, kun je drie keer gratis komen. Je kunt in die periode gebruik maken van leenrackets en shuttles die altijd voldoende in de zaal aanwezig zijn. Denk wel aan sportkleding en schoenen die niet afgeven (geen donkergekleurde zolen). Via de contactpagina kun je komst aankondigen, maar dat hoeft niet.

Contributie Nieuwe leden betalen contributie naar rato, d.w.z. afhankelijk van de week waarin zij lid worden.

De jaarcontributie in het seizoen 2021-2022 bedraagt:
– jeugd 14 – 17 jaar € 92,50
– volwassenen 18 – 20 jaar € 125
– volwassenen vanaf 21 jaar € 155.

Er is voor volwassenen ook een strippenkaart te krijgen, voor maximaal 10 avonden spelen in één seizoen. 18- tot en met 20-jarigen betalen € 62,50, vanaf 21 jaar zijn de kosten € 77,50.

Leden met een Haarlem Pas kunnen tot € 100 korting krijgen.

Leden die ook al in het seizoen 2020-2021 bij OG speelden krijgen korting als compensatie voor het door corona onvolledige seizoen.

Inschrijven Om je als lid in te schrijven gebruik je het contact/inschrijfformulier op deze site. Vul naam en e-mailadres in en geef onder ‘Bericht’ je adres en geboortedatum op.

Bereikbaarheid sporthal De ingang – uitsluitend toegankelijk voor (brom)fietsers en voetgangers – bevindt zich naast de Connexxion-bushalte Delftplein.

Toegang tot het sportpark met een auto via de oostzijde is mogelijk via de Van der Aartweg, een zijstraat van het noordelijke stuk van de Vondelweg. Parkeren kan op het parkeerterrein. Via een pad aan de linkerkant, langs de honkbalvelden, loop je naar de OG-hal. Er is ook voldoende parkeergelegenheid aan de Vlietweg, ten westen van het sportpark. Daar is een inrit voor het Bastion Hotel en de McDonalds en een inrit voor een grote parkeerplaats voor alle sportparkbezoekers. Vanaf de parkeerplaats kun je oversteken en rechtsaf het voetpad volgen naar de hoofdingang. Benader je het sportpark vanuit het zuiden (Haarlem-Noord) dan is parkeren aan de ventweg langs de huizen in de bocht van Rijksstraatweg naar Vondelweg ook een optie.

OG Badminton is een subvereniging van omni-vereniging Onze Gezellen. De andere subverenigingen zijn OG Honk- en softbal, OG Basketball, OG Voetbal en OG Zaalvoetbal.

Information in English For information in English, please send a request via the Contact page and you will recieve the information as soon as possible.