Spelen bij Onze Gezellen?

Onze Gezellen is een gezellige, recreatieve badmintonvereniging, gunstig gevestigd op de grens van Haarlem-NoordSantpoort en Velserbroek. Wij spelen in de sporthal aan de Van der Aartweg 16 in Haarlem, naast het Spaarne Gasthuis.

In het seizoen 2018-2019 spelen we met ongeveer 35 leden vanaf 14 jaar op vrijdagavond van 20.15 tot 23.15 uur. Van 20.15 tot 21.15 uur is ook er training voor de jeugd, waarbij volwassenen kunnen aansluiten. Het seizoen begint op 7 september 2017 en eindigt op 26 april 2018. In vakanties wordt niet gespeeld. In totaal zijn er 30 speelweken.

Uitproberen Om na te gaan of je bij OG wilt spelen, kun je drie keer gratis komen. Je kunt in die periode gebruik maken van leenrackets en shuttles zijn altijd voldoende in de zaal aanwezig. Denk wel aan sportkleding en schoenen die niet afgeven (geen donkergekleurde zolen).
Via de contactpagina kun je je komst aankondigen, maar dat hoeft niet.
Badminton is een intensieve sport en zeer goed voor conditie, beweeglijkheid en ontspanning.
  
Contributie Nieuwe leden betalen contributie naar ratod.w.z. afhankelijk van de maand waarin zij lid worden. Bij inschrijving vóór januari krijgen nieuwe jeugdleden een gratis racket.
De jaarcontributie bedraagt:
– jeugd 14 tot en met 17 jaar € 90
– volwassenen 18 tot en met 20 jaar € 120
– volwassenen vanaf 21 jaar € 150.

Er is voor volwassenen ook een strippenkaart te krijgen, voor maximaal 10 avonden spelen in één seizoen. 18- tot en met 20-jarigen betalen € 60, vanaf 21 jaar zijn de kosten € 75.

Inschrijven Om je als lid in te schrijven gebruik je het contact/inschrijfformulier op deze site. Vul naam en e-mailadres in en geef onder ‘Bericht’ je adres en geboortedatum op.

Bereikbaarheid sporthal De ingang – uitsluitend toegankelijk voor (brom)fietsers en voetgangers – bevindt zich precies naast de Connexxion-bushalte Delftplein.

Toegang tot het sportpark met een auto is niet mogelijk. Je vindt voldoende parkeergelegenheid aan de Vlietweg. Daar vind je een inrit voor het Bastion Hotel en McDonalds en een inrit voor een grote parkeerplaats voor alle sportparkbezoekers. Vanaf de parkeerplaats kun je oversteken en rechtsaf het voetpad volgen naar de hoofdingang. Kom je vanuit Haarlem-Noord dan is parkeren aan de ventweg langs de huizen in de bocht van Rijksstraatweg naar Vondelweg ook een optie.

OG Badminton is een subvereniging van omni-vereniging Onze Gezellen. De andere subverenigingen zijn OG Honk- en softbal, OG Basketball, OG Voetbal en OG Zaalvoetbal.

 

Advertenties