Informatie voor leden

Hier vindt iedereen die al lid is van OG Badminton praktische informatie over uitvallende speeldagen, het bestuur, het doorgeven van adreswijzigingen en het opzeggen van het lidmaatschap.

Uitvallende speeldagen In vakanties en op feestdagen wordt niet gespeeld. In het seizoen 2018-2019 vallen de volgende speeldagen uit: 26 oktober (Herfstvakantie), 21 december en 4 januari (Kerstvakantie) en 22 februari (Voorjaarsvakantie).

Bestuur OG Badminton heeft als zelfstandige vereniging een bestuur. De bestuursleden worden door de aanwezige leden op de jaarlijkse algemene ledenvergadering gekozen. In principe wordt een bestuursfunctie  voor de duur van twee jaar aanvaard, daarna kan men zich herkiesbaar stellen. Het huidige bestuur bestaat uit Fred Smit (voorzitter), Dick van Tol (secretaris) en Ger Lak (penningmeester). Ron Sangers vertegenwoordigt OG Badminton in de kantinecommissie van de Omni-vereniging.

Adreswijzigingen Wij willen graag onze ledenlijst up-to-date te houden. Geef wijzigingen daarom tijdig door aan de secretaris via dickvtol@planet.nl. Dit geldt ook voor als bijvoorbeeld je e-mailadres is veranderd. Zo kunnen wij je goed op de hoogte brengen van alles wat er rond OG Badminton gebeurt.

Opzeggen Het lidmaatschap is aangegaan voor een onbepaalde tijd. Elk seizoen wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Opzeggen dient vóór 1 april  schriftelijk te gebeuren bij de secretaris via dickvtol@planet.nl. Leden die na 1 april opzeggen, betalen de contributie voor het nieuwe jaar. Onze vereniging is dan namelijk al financiële verplichtingen aangegaan voor het volgende jaar. Deze verplichtingen zijn gebaseerd op het aantal leden, het huren van de zaal, het contracteren van trainers enz.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s